Kariyer | Konular

“2010 Mars Oscarları Ödül Töreni”

“2010 Mars Oscarları Ödül Töreni” Mars Entertainment Group bünyesindeki Cinebonus sinema çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ödül töreninde bölge müdürleri ve yönetimden oluşan ekip perküsyon, dans ve müzik gösterisi sundu.

Sinema çalışanlarının kendi kısa filmlerini hazırlayarak katıldıkları ve Oscar törenini aratmayan organizasyonda “Mars Entertainment Group çalışanları ve yöneticileri bir araya geldi. Hazırlıkları bir yıl süren ve ekip çalışmasını hedefleyen proje eğlencenin yanı sıra eğitimlerde ve insan kaynaklarıyla ilgili uygulamalarda da kullanıldı. Yarışmaya her sinema kendi film ekibini kurarak katıldı.

Senaryonun belirlenmesi, oyuncu ve teknik ekibin belirlenmesiyle ilgili tüm hazırlıklar “Mars”lılar tarafından yapıldı. Final aşaması ise Oscar törenini aratmayacak detaylara sahipti.

Tüm sinemalardaki ekipler bir araya gelerek kısa filmleri birlikte izledi. Personel ve jüri olmak üzere iki aşamalı oylama ise en iyi filmleri ortaya çıkarırken bölge müdürleri, sinema müdürleri ve merkez ofis çalışanları da ödül töreninin kusursuz tamamlanması için birlikte çalışma yürüttü.

Tüm Cinebonus’lardan toplam 300 çalışanın katıldığı ve16 kategoriden oluşan törende ödüller sahiplerini bulurken sahnede yalnızca ödül alanların heyecanı değil eğlenceli şovlar da vardı. Bölge müdürleri ve yönetimden oluşan ekip perküsyon gösterisi sunarken, personelinden oluşan dans ve müzik ekiplerinin sahne şovu da geceye damga vurdu.

Konular